New Leadership

We leven in economisch, ecologisch, sociaal en politiek woelige tijden, die veel problemen met zich meebrengen en tegelijkertijd ruimte scheppen voor nieuwe inzichten. Er is behoefte aan nieuw leiderschap. De vraag die centraal staat in de komende DINSDAG-bijeenkomst is: welk leiderschap is nodig in deze tijd van financiële instabiliteit, complexe milieuvraagstukken en culturele diversiteit?
Ook deze keer maakt u weer kennis met inzichten en opvattingen van drie deskundige sprekers, die vervolgens graag met u in gesprek gaan om het onderwerp uit te diepen door het voeren van discussies in kleinere groepen.
Sprekers:
Yesim Candan
Yesim werkte jaren bij De Baak Managementcentrum VNO-NCW. Zij ontwikkelde de wedstrijd ‘Inspiratie voor Integratie’, een initiatief dat de kracht en meerwaarde van biculturaliteit voor het bedrijfsleven duidelijk maakte. In 2009 startte zij haar eigen bedrijf ‘Yes I Am’ en onlangs richtte zij de nieuwe politieke Partij Een op (www.partijeen.nl).
Peter Merry
Mens, auteur, spreker, global activist, leider, consultant, trainer, synnervator, human ecologist, vader, volkszanger, theater director, echtgenoot, energiewerker…. Oprichter van Engage! (www.engagency.nl) en van het Center of Human Emergence (www.humanemergence.nl).
Deze presentatie is engelstalig.
Niels Koldewijn
Oprichter van Fairground en van het internationale programma New Earth Leaders, gericht op leiderschap en organisatieontwikkeling voor jonge professionals (www.earthcharter.nl).
Moderator: Janneke Verwey (New Energy Docks)
Bron: http://www.dezwijger.nl/page/15989/nl
Share Button